Backstage Producties presenteert DE SCHLAGERIJ

Delen met je netwerk?

Cast: Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia.

Wanneer een Vlaamse slager zijn vrouw bedriegt met een Hollandse schlagerzangeres, heeft hij heel wat te verbergen voor het thuisfront en vooral voor de klanten. Niet veel later staat de zangeres voor zijn deur, dus moet onze beenhouwer de hulp inroepen van zijn trouwe huurder op de zolderverdieping om een préparé van goed gekruide leugens samen te stellen.

Het duurt echter niet lang voor de misverstanden zich beginnen op te stapelen en de slagersvrouw gehakt wil maken van haar ontrouwe echtgenoot… De hamvraag wordt dus hoe onze twee heren hieruit zullen redden! 

Regie: Manu Jacobs
Tekst: Dirk Van Vooren en Manu Jacobs

‘De Schlagerij’ is van 24 mei tot 16 juni te zien in Theater Elckerlyc. – Frankrijklei 85-87 – Antwerpen.

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: Backstage Producties