Mr. GAY BELGIUM-finalisten 2024 voorgesteld

Delen met je netwerk?

Afgelopen dinsdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Antwerps Burgemeester Bart De Wever, en héél wat bekende gezichten, de “gouden 12” Mr. Gay Belgium-finalisten voor editie 2024 voorgesteld. 

Aan de oproep om de nieuwe Mr. Gay Belgium te worden gaven maar liefst 93 mannen een positief gevolg. Zij verschenen op zaterdag 20 april 2024 @ Domein Polderwind in Zuienkerke voor een professionele jury. Na een reeks uitdagende proeven werden de “gouden 12” finalisten zorgvuldig geselecteerd.

De Mister Gay-organisatie gaat voor het 10de jaar op rij op zoek naar een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur, rolmodel die gebeten is door de LGBTQI-thematiek.

De kandidaten zullen zich gedurende 4 maanden actief inzetten voor en binnen de LGBTQI-gemeenschap met als afsluiter een finale gala dat zal plaatsvinden op zaterdag 24 augustus 2024 in het hart van Antwerpen, PLAY Zuid.

Info & TICKETS: www.mrgaybelgium.be

Foto: Mr. Gay Belgium